A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семенівських рятувальників привітали із професійним святом

Дата: 14.09.2017 21:13
Кількість переглядів: 692

Фото без опису14 вересня до ДПРП-8 завітали поважні гості, аби привітати особовий склад із Днем рятувальника (щоправда, згідно із календарем професійних свят, в Україні це свято відзначають на три дні пізніше).

На урочисті збори прибули: т.в.о. голови Семенівської РДА Микола Недюха, заступник голови Семенівської районної ради Володимир Сербин та благочинний Семенівського району, архімандрит Олексій. 
За сумлінне виконання службових обов’язків Грамотою Семенівської районної ради та Семенівської РДА відзначили начальника районного сектору ГУ ДСНС Володимира Іщенка, а також його колег: Івана Кущенка, Руслана Клевчука, Олександра Ляшенка, Сергія Перекопного та Олександра Ярощука. Також співробітникам ДПРП-8 окремо було вручено Грамоти Семенівської РДА. Такі нагороди отримали: Анатолій Кравець, Юрій Осташко, Олександр Шуляченко, Олег Левченко, Сергій Плужник. Чотири рятувальники були нагороджені відзнаками Семенівської селищної ради. Серед них: Дмитро Білоус, Руслан Гулак, Юрій Святний, Валентин Куксенко. 
Цього дня, звичайно ж, не могли не згадати про ветеранів пожежної служби. Керівництво ДПРП-8 підготувало відзнаки для Миколи Попова, Юрія Дондохи, Анатолія і Тетяни Повод.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Фото та матеріалГолос Громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора