A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

В СЕМЕНІВЦІ РОЗПОЧАЛИ БУДІВНИЦТВО ДРУГОГО ОБ’ЄКТУ НА ПОЛТАВЩИНІ В РАМКАХ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ TRAFFIC CALMING MEASURES

Дата: 24.09.2017 21:18
Кількість переглядів: 701

В Службі автодоріг Полтавської області реалізовують пілотний проект, покликаний зменшити кількість ДТП на автодорогах загального користування.

У селищі Семенівка на автодорозі Т-17-16 будується об’єкт, який примусово зменшує швидкість автівки. Ця конструкція – елемент спеціальної системи, яка називаєтьсяTraffic calming measures.
"Зрозуміло, що на відремонтованих дорогах, зростає швидкість руху транспорту, а відтак часто виникають дорожньо-транспортні пригоди.На автодорозі Хорол-Семенівка-Кременчук в цьому році відремонтовано 15 км доріг. Відтак, аби зменшити аварійність в майбутньому, і застосовуємо Traffic calming measures", – розповідає начальник Служби автодоріг Володимир Трояновський. Подібні інженерні рішення успішно впроваджені в м.Лохвиця. Штучні обмеження швидкості будуються в рамках трирічної національної програми підвищення безпеки на дорогах «4Е» (Engineering/Стандарти, Enforcement/Нагляд,Emergency/Порятунок, Education/Освіта). Реалізувавши цю програму, Укравтодор хоче максимально убезпечити учасників дорожнього руху.
Прес-служба Служби автомобільних доріг у Полтавській області

  

Фото та матеріал - Голос Громади 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора