A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

На Семенівщині викрали жінку з метою викупу

Дата: 10.11.2016 16:14
Кількість переглядів: 723

На Семенівщині затримали трьох мешканців Глобинщини, які пограбували будинок та вимагали викуп за викрадену жінку

Після пограбування будинку на Семенівщині, троє мешканців Глобинського району забрали із собою 52-річну жінку, переховували її сусідньому районі та вимагали викуп за її звільнення. Про це повідомив відділ комунікацій ГУНП в Полтавській області.

8 листопада, близько 16 години, до Семенівського відділення поліції надійшла інформація від 23-річної мешканки району. Заявниця повідомила, що до її будинку під виглядом працівників «Полтаваобленерго» зайшли двоє чоловіків та одна жінка. Вони почали вимагати гроші, а потім винесли з дому побутові прилади та завантажили їх у мікроавтобус. Після цього змусили 52-річну матір сісти з ними в автомобіль та, разом з нею, поїхали в невідомому напрямку.

— У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські по «гарячих слідах» встановили місце перебування зловмисників та особи, яку вони тримали в неволі. Потерпілу правопорушники утримували в сусідньому районі в салоні легкового автомобіля. Під час проведення спецоперації жінку звільнили, а підозрюваних затримали. Нині здоров’ю потерпілої нічого не загрожує. Затриманими виявилися двоє чоловіків віком 62 і 37 років та 35-річна жінка. Усі — мешканці Глобинщини. Зараз підозрювані дають свідчення слідчому, — розповів начальник поліції Полтавщини Олег Бех.

Відомості про подію поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 186 (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому) та частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини за попередньою змовою групою осіб).

Мешканцям Глобинщини загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

    

За даними сайту http://poltava.to/news/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора