A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відкрита першість з міні-футболу Семенівського району

Дата: 22.03.2017 22:55
Кількість переглядів: 823

18 та 19 березня 2017 року в селищі Семенівка на цеФото без описунтральному станіоні "КОЛОС" розпочалася першість Семенівського району з міні-футболу серед чоловічих команд сезону 2017

У змаганнях приймає участь дванадцять команд району, це - «Динамо» (Семенівка), ФК «Дружба-1» (Очеретувате), дублери ФК «Дружба» (Очеретувате), «Магнолія» (Крива Руда), «Факел» (Василівка), дублери ФК «Семенівка» (Семенівка), «Арсенал» (Устимівська сільська рада), «Веселий Поділ. Дослідне-1» (Веселий Поділ), «Веселий Поділ. Дослідне-2» (Веселий Поділ), ФК «Дружба-2» (Очеретувате), «Нива» (Біляки), «Оболонь-Іванівка» (Оболонь-Іванівка). 

Головні судді змагань (Олександр Пугачов, Сергій Киба, Олексій Гайдук та Вадим Зіньченко) провели жеребкування та розділили каманди на дві групи "А" і "В".

На груповому етапі команди гратимуть за круговою системою по п'ять ігор, потім три кращі команди, які відповідно займуть І, ІІ та ІІІ місце, проходять до наступного групового етпу, де також методом жеребкування розділяться на дві групи "С" і "D" та знову гратимуть між собою за круговою системою.

Команди які посядуть І та ІІ місце, потрапляють до півфіналу, а потім за результатами ігор кращі дві команди зійдуться у фіналі, а команди які поступляться у півфінальних поєдинках зіграють між собою за ІІІ та VІ місце.

Нагадаємо. що перші дві гри в групах пройшли 18 та 19 березня, наступні ігри відбудуться 25 та 26 березня, а заключна та остання гра першого групового етапу відбудеться 1-го квітня.

2-го квітня відбудуться ігри другого групового етапу, де кращі дві команди, які посядуть І та ІІ місце в своїх групах зіграють у півфіналі 8-го квітня, відповідно 8-го квітня і стануть відомі переможці змагань.

Результати матчів

Фото без опису   Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора