A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Спорт прекрасне хобі для сучасної людини

Дата: 19.04.2017 22:59
Кількість переглядів: 957

Фото без описуДля багатьох людей фізичне навантаження стало невід’ємною частиною життя. В першу чергу, користь спорту для здоров’я  неоціненне. При регулярних заняттях можна значно поліпшити своє здоров’я. Спорт також допомагає впоратися з різними проблемами і круто змінити своє життя.

На щастя, сьогодні ми можемо спостерігати переоцінку багатьох  цінностей. Все більше людей віддають перевагу здоровому способу життя. Саме тому, виконком Семенівської селищної ради, весь депутатський корпус всіляко сприяють поширенню масових видів спорту на території громади.

За кошти Семенівської селищної ради придбано 6 тенісних столів для Семенівського НВК №1 та 4 тенісні столи для Семенівського НВК №2. Чотири рази на тиждень всі бажаючі мають змогу відвідати тренування. Приємно, що не лише школярі, а і дорослі долучаються до цього виду спорту. Відтак, найближчим часом планується проведення чергового тенісного турніру. Сподіваємося в подальшому на відмінні результати. Далі плануємо всіляко зміцнювати матеріальну базу для занять спортом.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора