A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Всесвітній день охорони праці

Дата: 28.04.2017 23:13
Кількість переглядів: 765

Міжнародна організація праці (МОП) оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці з тим, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення і просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці. Вперше він відзначався у 2003 році

День охорони праці встановлений в Україні «...з метою привернення уваги до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам'яті осіб, які загинули на виробництві…» згідно з Указом Президента України «Про День охорони праці» від 18 серпня 2006 р. № 685/2006.

Роботодавці повинні усвідомлювати, що профілактика виробничого травматизму ефективніша та менш затратна, ніж лікування та реабілітація потерпілих, а бізнес матиме успіх лише за умови забезпечення на робочих місцях збереження життя і здоров’я працівника.

Тому сьогодні важливо акцентувати увагу на заходах з профілактики виробничого травматизму шляхом забезпечення дотримання вимог законодавства з охорони праці, нормативів безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, належного утримання і безпечної експлуатації приміщень, обладнання, устаткування, територій підприємств.

Джерело - www.work.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора