A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Випускний вечір дев'ятикласників Семенівського НВК №2 2017

Дата: 14.06.2017 18:19
Кількість переглядів: 993

Фото без опису12 червня 2017 року відбулася урочиста подія для учнів дев'ятикласників Семенівського НВК №2

Учні 9-А (кл. кер. Моргун Валентина Яківна) та 9-Б (кл. кер. Кузуб Юрій Анатолійович) класів отримали свідоцтва про базову загальну середню освіту.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор школи Шудря Любов Михайлівна, яка разом із заступником із навчально-виховної роботи Кравцовою Людмилою Павлівною вручили документ про базову загальну середню освіту.

За сумлінне ставлення до навчання свідоцтва з відзнакою отримали Чайка Вікторія та Шевцов Роберт.

Окремі учні отримали грамоти за вагомі успіхи у навчанні, художній самодіяльності, образотворчому мистецтві, спорті та активну участь у громадському житті школи – Шевцов Роберт, Чайка Вікторія, Бойко Ольга, Паленко Стас, Калантиря Антон, Сіньковський Вадим, Мазанько Богдана, Кузьменко Анастасія, Озієва Аліна, Дем’яненко Наталія, Гора Лариса, Василенко Іван, Томенко Євген.

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради щиро вітає випускників з отриманням першого документа про освіту та  бажає їм гарного відпочинку на літніх канікулах, а випускникам які залишають школу, – успіхів і вдалого вступу до обраних навчальних закладів.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото та матеріалsemnvk2.pl.ua/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора