A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Шановні жителі Семенівської громади!

Завтра, 24 лютого, буде два роки, як російська федерація розпочала повномасштабне вторгнення на територію нашої держави. І цими ж лютневими днями, але 10 років тому, почалися воєнні дії росії проти України. Тоді ворог окупував Автономну Республіку Крим і Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей.

15:46 23.02.2024

Відбулася нарада за участі спеціаліста Кременчуцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Анатолія Іващенка та власниками пасік Семенівської громади

22 лютого у приміщенні Семенівської селищної ради відбулася нарада за участі спеціаліста Кременчуцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Анатолія Іващенка на тему: «Профілактика отруєння бджіл та підвищення рівня обізнаності щодо вимог законодавства у сфері бджільництва».

16:16 22.02.2024

Відбулася комісія з питань захисту прав дитини

22 лютого відбулася комісія з питань захисту прав дитини, яку провів перший заступник селищного голови Юрій Стеценко. Доповіла по кожному питанню начальник служби у справах дітей Тамара Таран.

12:01 22.02.2024

ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ ОПІКУНСЬКОЇ РАДИ

22 лютого проведено засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Семенівської селищної ради під головуванням першого заступника селищного голови Юрія Стеценка.

12:00 22.02.2024

У молодіжному просторі "Місце" відбувся перший кіноперегляд, присвячений Дню революції гідності

20 лютого у Молодіжному просторі Семенівської громади"Місце" відбувся перший кіноперегляд, присвячений Дню революції гідності. Документальна стрічка «Зима у вогні»  про події на Майдані знята за підтримки Netflix та у 2016 році номінована на премію «Оскар». 

09:45 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора