A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Інформація про стан захворюваності на COVID-19 в громаді

 За інформацією КП «Семенівський ЦПМСД» Семенівської селищної та Оболонської сільської ради станом на 05 жовтня зареєстровано 10  нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.  Всього перебуває на лікуванні 52 особи, серед інфікованих – 5 дітей, з них – 2 школярі.

08:51 05.10.2022

Нові безкоштовні версії ПРРО для iOS та Android

    Нові безкоштовні версії ПРРО для iOS та Android Державна податкова служба України розробила нові версії програмного забезпечення ПРРО для iOS та Web, а також оновила версії для Windows та Android. Від сьогодні всі охочі можуть безкоштовно завантажити відповідне програмне забезпечення на вебпорталі ДПС.

13:09 04.10.2022

Інформація про стан захворюваності на COVID-19 в громаді

  КП «Семенівський ЦПМСД» Семенівської селищної та Оболонської сільської ради інформує, що станом на 04 жовтня зареєстровано 9 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Всього перебуває на лікуванні 46 осіб, серед інфікованих – 6 дітей, з них – 4 школярі.

08:56 04.10.2022

Проведено робочу нараду: дотримання правил протиепідемічної безпеки, готовність КП "Комунальник" в осінньо-зимовий період

     Про епідемічну ситуацію у Семенівській громаді  проінформувала сьогодні, 3 жовтня, під час робочої наради завідувачка сектору охорони здоров'я Семенівської селищної ради Світлана Бахаутдінова. Вона зазначила, що ситуація із коронавірусною хворобою контрольована, проте потребує особливої уваги з боку самих громадян. Необхідно дотримуватися правил протиепідемічної безпеки: носіння засобів індивідуального захисту, частіше і ретельно мити руки та дезінфікувати їх, дотримуватись соціальної дистанції та вакцинуватися!  Попри все це, неможна забувати про сезонні захворювання, що можуть призвести до подальшого зростання кількості випадків захворювання .

13:41 03.10.2022

У перший жовтневий день відзначається Міжнародний день музики

  Шановна громадо! У перший жовтневий день відзначається Міжнародний день музики. Народжена і натхненно виплекана талантами всіх часів і народів, музика є загальним духовним надбанням людства. Вона супроводжує нас впродовж усього життя: в емоційних злетах, у хвилини глибокого розпачу, в будні та свята… У кожного в душі звучить своя музика, яка відбиває ритм серця, розмаїту та складну гамму почуттів, пережите і те, що чекає попереду. Через музику проходить самовираження та самобутність кожної людини. Її такі різні ритми кружляють нас орбітами долі, з нею летимо на крилах любові, радіємо, плачемо, мріємо, перемагаємо себе… Тож найщиріші вітання всім: для кого музика – професійний поклик, аматорам, які доводять, що талант може розкритись за будь-яких умов, а також любителям музики, чиї серця назавжди полонило це надзвичайно витончене мистецтво… Нехай завжди звучить над світом натхненна, пристрасна, прекрасна Музика під диригуванням найвидатнішого Маестро – Життя! З повагою Семенівський селищний голова Людмила МИЛАШЕВИЧ

07:26 01.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора