A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Робоча зустріч: обговорено питання поліцейської станції проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Робоча зустріч: обговорено питання поліцейської станції проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Сьогодні, 15 квітня, відбулася робоча зустріч селищного голови Людмили Милашевич із начальником ПД №1 ВП №1 КРУП ГУНП в Полтавській області майором поліції Віталієм Кражаном.

13:35 15.04.2024

Щиро вітаємо!

Щиро вітаємо!

15 квітня День народження відзначає начальник Управління праці та соціального захисту населення Семенівської селищної ради Алла Оніпко. Шановна Алло Михайлівно! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження. Бажаємо Вам міцного здоров’я та щастя, благополуччя, добробуту, реалізації намічених планів і сподівань, невичерпної енергії, мирного неба над головою та всіх життєвих гараздів. Хай Вам повсякчас таланить на однодумців, колег, доброзичливих порядних людей, які приноситимуть у Ваше життя яскраві, теплі події, множитимуть успіхи та додаватимуть джерельної снаги. Нехай і надалі людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, людяність, бажання та уміння творити добро. Селищний голова Людмила МИЛАШЕВИЧ, виконавчий комітет та депутатський корпус Семенівської селищної ради

08:09 15.04.2024

Семенівська громада у скорботі

Семенівська громада у скорботі

Вчора, 13 квітня, в с-щі Семенівка відбулася церемонія прощання з Валентином Мироновим, який загинув під час виконання бойового завдання в районі н.п. Урожайне Донецької області.

10:55 14.04.2024

Споживаймо електроенергію ощадливо!

Споживаймо електроенергію ощадливо!

Третя (цьогоріч) масована атака на українську генерацію завдала значних пошкоджень українським електростанціям. Під час двох попередніх також постраждали теплові та гідроелектростанції. Їх головна роль в енергосистемі – можливість швидко збільшувати виробництво електроенергії вранці та ввечері, коли споживання стрімко зростає. Тепер деякі з них не можуть це робити через руйнування, яких завдали російські терористи.

10:48 13.04.2024

Шановні жителі Семенівської громади!

Шановні жителі Семенівської громади!

У зв’язку з ворожими ракетними обстрілами об’ктів енергетичної інфраструктури, АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» закликає мешканців області економити електроенергію у години вечірнього максимуму з 19:00 до 22:00.

08:58 13.04.2024

Щиро вітаємо!

Щиро вітаємо!

13 квітня День народження відзначає депутат Семенівської селищної ради Артем Даценко.

08:14 13.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора