A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Вітання з днем народження

Вітання з днем народження

Вітаємо з Днем народження начальника відділу земельних відносин виконавчого комітету Семенівської селищної ради ГРИГОРІЯ ШКВИРЯ! Вітати хороших людей завжди приємно, а таку чудову людину, як Ви, — вдвічі приємніше. Ми щиро бажаю, щоб у Вас завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили, хоробрості... Але головне, щоб у потрібну хвилину в Вас завжди було те, що Вам потрібно.

08:35 03.01.2020

Вітання депутату

Вітання депутату

Сьогодні свій день народження святкує депутат Семенівської селищної ради Василь Липій! Прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Хай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

09:30 02.01.2020

З прийдешнім Різдвом Христовим

З прийдешнім Різдвом Христовим

Шановна громадо, від щирого серця вітаємо вас з прийдешнім Різдвом Христовим та бажаємо кожному з вас, від наймолодшого до найстаршого, справжньої радості дітей Божих, смачної куті, веселих свят Різдва Христового та щасливого, мирного і благословенного нового року!

09:13 02.01.2020

Новорічний ранок у КЗДО "Малятко"

Новорічний ранок у КЗДО "Малятко"

Святковий, веселий, колоритний Новорічний ранок з віршами, піснями, таночками та подарунками, відбувся у КЗДО "Малятко" Семенівської селищної ради, який очолює Світлана Орел. Перед глядачами виступили діти старшої групи "Ромашка", яких підготували до свята вихователь Валентина Тютюнник та помічник вихователя Лариса Остиста. Музичний супровід надала Галина Лавріненко.

13:43 27.12.2019

Ювілейний день народження

Ювілейний день народження

Нещодавно свій 80-річний ювілей відзначила жителька селища Семенівка ГЕРСІК АРАРАТІВНА МАРТИРОСЯН. Заступник Семенівського селищного голови з питань економічного розвитку та інвестицій Світлана Палій та депутат селищної ради Василь Лепій, щиро привітали ювілярку з днем народження. Шановна, Герсік Араратівна! Вкотре прийміть наші вітання! Міцного здоров`я Вам, довголіття, шани, поваги від людей, рідних та близьких. Невичерпної енергії, наснаги, добробуту, благополуччя.

08:46 26.12.2019

Щодо адміністрування акцизного податку та  застосування штрафних санкцій

Щодо адміністрування акцизного податку та застосування штрафних санкцій

Лубенське управління ГУ ДПС у Полтавській області  інформує, що з 20 жовтня 2019 року набрали чинності зміни до Податкового кодексу України (далі – Кодекс), внесені Законом України №129-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг» (далі – Закон № 129),  а саме:

11:45 24.12.2019

Аналіз надання адміністративних послуг за 11 місяців 2019 року

Аналіз надання адміністративних послуг за 11 місяців 2019 року

    За січень - листопад 2019 року Центри обслуговування платників (далі ЦОП) державних податкових інспекцій Лубенського управління Головного управління ДПС у Полтавській області відвідало 121504 платників податків – підприємців та юридичних осіб, а також пересічних громадян.

11:44 24.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора