A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

НОВИНИ СЕМЕНІВСЬКОЇ CЕЛИЩНОЇ РАДИ   

Щодо проведення Європейського тижня імунізації  (24 по 30 квітня 2024 року)

Щодо проведення Європейського тижня імунізації (24 по 30 квітня 2024 року)

Імунізація (за визначенням Всесвітньої організації охорони здоров’я) — це процес, завдяки якому людина набуває імунітет, або стає несприйнятливою до інфекційної хвороби, що зазвичай здійснюється шляхом введення вакцини.

16:58 18.04.2024

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

17 квітня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини під керівництвом селищного голови Людмили Милашевич. Також були присутні начальники управлінь, відділів та установ, запрошені батьки  дітей.

11:02 18.04.2024

“Єдина ветеранська лінія”

“Єдина ветеранська лінія”

Для підтримки ветеранів та ветеранок війни, членів їхніх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України з 20 березня працює “Єдина ветеранська лінія”.

08:20 18.04.2024

Змії: як вберегтися та що робити у разі укусу

Змії: як вберегтися та що робити у разі укусу

Щороку з настанням теплої пори року на Полтавщині виникають випадки, коли людей кусають отруйні змії. Зокрема, 26 березня до Зіньківської центральної міської лікарні, з діагнозом: укус змією, госпіталізований житель с. Дубівка Зіньківської ТГ Полтавського району, 1974 року народження. Укус отримав на власному подвір’ї. Стан здоров’я потерпілого – середньої тяжкості. Також 11 квітня до Зіньківської лікарні планового лікування, з попереднім діагнозом: укус змією великого пальця лівої кисті, доставлений громадянин 1984 року народження, мешканець с.Міські Млини Зіньківської МГ Полтавського району. Обставини даної події з’ясовуються. Стан здоров’я потерпілого – задовільний.

08:45 17.04.2024

За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці.   Подробиці – у інфографіці.

За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці. Подробиці – у інфографіці.

За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці. 

14:48 16.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора