A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Профілактична робота

Працівники служби у справах дітей Семенівської селищної ради відвідали сім’ї, які потребують соціальної підтримки

16 лютого, працівниками служби у справах дітей Семенівської селищної ради відвідано сім’ї, які потребують соціальної підтримки в селах Великі Липняги та Байрак. 

08:29:25 17.02.2022

Працівники служби у справах дітей  здійснили виїзд в  с. Степанівка, с. Крива Руда

З метою здійснення контролю за умовами утримання, навчання та виховання дітей, що проживають у  сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, сьогодні, 15 лютого, працівниками служби у справах дітей  здійснено виїзд в  с. Степанівка, с. Крива Руда.

15:35:04 15.02.2022

Відвідано сім'ї, які потребують соціальної підтримки

7 лютого, за участі  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради,  працівників служби у справах дітей  та  центру  надання соціальних послуг відвідано сім’ї, які потребують соціальної підтримки в селах Крива Руда і Степанівка.

08:05:46 09.02.2022

Діти мають право на радісне життя і виховання у любові та повазі

Ми живемо у світі, де технології і людство розвиваються шаленими темпами, змінюються цінності, світогляди.  Головними у житті для батьків у всі часи, були, є і будуть завжди діти. Але нажаль,  дуже часто трапляються випадки  жорстокого поводження з дітьми  і це є проблемою, як  держави, так і кожної свідомої людини, коли діти не відвідують школу, недоїдають, потерпають від побиття та насильства. Усі ці проблеми пов’язані  з соціально-економічними наслідками, психологічними чинниками, алкогольною залежністю батьків,  пропагандою насильства в Інтернеті.

09:34:36 01.02.2022

Проведено профілактичну роботу

Відповідно до Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Положення про службу у справах дітей Семенівської селищної ради», з метою профілактики правопорушень серед неповнолітніх, виявлення дітей, які під час навчального процесу знаходяться поза межами школи, 28 січня на території селища Семенівка проведені профілактичні заходи за участю працівників  служби у справах  дітей, відділення соціальної роботи КУ «ЦНСП», відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради, сектору поліцейської діяльності №1  ВП №1 КРУП в Полтавській області.

13:56:39 28.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора