A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Попередження ДСНС про вибухонебезпечні знахідки часів ВВв.

Дата: 07.03.2018 08:11
Кількість переглядів: 828

Обережно – вибухонебезпечно!

На території Семенівського району та області продовжуються мати місце випадки виявлення вибухонебезпечних предметів – боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни. Так 12.04.2017 року на території очисних відстійників СП «Веселоподільський цукровий завод» виявлено артилерійський снаряд діаметром 152 мм та 18.04.2017 року в с. Оболонь Семенівського району на території приватного домогосподарства було виявлено 1 реактивний авіаційний снаряд діаметром 76 мм, 8 артилерійських снарядів діаметром 76 мм та 1 артилерійський снаряд діаметром 152 мм. Дані вибухонебезпечні предмети були знешкоджена фахівцями піротехнічної групи Головного управління ДСНС України у Полтавській області та спеціально визначених місцях (кар’єри за межами сіл Біляки та Степанівка).
Знайдені боєприпаси ( або предмети, що схожі на них ) повинні бути знешкодженні тільки спеціалістами. 
Таким чином, Семенівський районний сектор Головного управління ДСНС України у Полтавській області звертається до всіх жителів району, насамперед дітей:
• цінуйте своє життя. При виявленні підозрілих предметів у жодному разі не чіпайте їх, а тим паче ні в якому разі не намагайтеся переміщувати знайдені предмети в інше місце.
• виявивши такі предмети, необхідно негайно повідомити про знахідку до місцевих органів державної влади (представнику сільської ради), поліції за телефоном 102 та ДСНС за телефоном 101).
Ваші дії при виявленні вибухонебезпечних предметів:
- до прибуття фахівців позначте місце знаходження підозрілих предметів;
- забезпечуйте охорону їх, щоб ніхто з сторонніх не наближався до небезпечного місця до прибуття спеціалістів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалами: Семенівський РС ГУ ДСНС України в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора