A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

В селищі Семенівка попрощалися з полеглим воїном АТО

Дата: 02.04.2017 09:37
Кількість переглядів: 1182

31 березня 2017 року в селищі Семенівка відбулося прощання з полеглим воїном АТО, Романом Кандулом

Загинув 33-річний старший лейтинант 18-ї окремої бригади військової авіації СВ ЗСУ Роман Кандул, 26 березня 2017 року в авіакатастрофі поблизу Краматорська.
 

 

 

 

 

Роман народився 9 липня 1983 року у селищі Семенівка. Навчався у Семенівському НВК №2, закінчив Семенівський НВК №1. Після закінчення школи у 2000 році вступив до Харківського Університету військово-повітряних сил ім. І.Кожедуба, закінчив його у 2005 році. Із 2009 року проходив військову службу у 831 винищувальній бригаді тактичної авіації у м. Миргород. Два роки тому перейшов до 18-ї ОБрАА м. Полтава. Має дружину і двох дітей - 4-річного Олега і Анну, 1 місяць.

Рома так і не встиг побачити свою донечу Анночку, яка народилася 24 лютого, коли він був в АТО. 
Попрощатися та провести в останню путь героя, прийшли жителі селища, місцеве та районне керівництво, друзі, однокласники, викладачі та побратими. 

Роман Григорович Кандул був спражнім Патріотом України. Завдяки таким патріотам як він, ми можемо жити тут, на мирній території, не відчуваючи впливу окупанта. Наші українські герої жертвують собою і дають змогу мільйонам українців не бачити страшного обличчя війни. До останньої хвилини свого життя Роман був відданий Україні і її народу. 

Слава Героям України, які будуть завжди з нами в душі...

  

  

  

  

  

  

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора