A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НЕ ГАЙТЕ ЧАСУ В ЧЕРГАХ: ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ СТАЛИ ДОСТУПНІШИМИ

Дата: 08.06.2017 10:00
Кількість переглядів: 809

Фото без описуУ 2017 році на всеукраїнському рівні відбулася презентація проекту «Онлайн будинок юстиції»

Це означає, що тепер зареєструвати нову юридичну особу (товариство з обмеженою відповідальністю, приватне підприємство тощо) або фізичну особу-підприємця можна, не виходячи з дому. Крім того, в режимі онлайн можна подати документи для включення відомостей про юридичну особу та для державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця за її рішенням.

Для цього потрібно зайти на сайт https://online. minjust.gov.ua/ сервісу, зареєструватися та отримати електронний цифровий підпис (ЕЦП) для підписання документів. Ці адміністративні послуги є безкоштовними. На порталі сервісу розмішена інструкція з отримання кожної запропонованої послуги, а також є можливість залишити відгук.

Окрім вищезгаданих сервісів, українці можуть отримати інформацію з усіх реєстрів Мін’юсту, у тому числі інформацію у формі витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань. Для цього необхідно зайти на сайт Міністерства юстиції та обрати розділ «Онлайн-сервіси», ввести пошукові дані (це може бути назва компанії, код ЄДРПОУ, прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця), зачекати 20-30 секунд,поки сформується документ. Потім необхідно сплатити за послугу карткою Visa/MasterCard (вартість послуги 60 грн.). До речі, якщо витяг Вам формуватиме державний реєстратор, то плата за надання інформації становитиме 80 грн. Після успішної проплати завантажуємо та роздруковуємо документ. Також в «онлайн будинку» можна скористатися послугою «СМС-Маяк», яка передбачає можливість отримання інформації щодо будь-яких змін у реєстрах бізнесу та нерухомості щодо майна. «Онлайн будинок юстиції» — це повністю прозора автоматизована система, яка дозволяє скористатися ключовими послугами у сфері реєстрації, заощаджуючи ваш час.

Ірина Зубчук, державний реєстратор сектору державної реєстрації Семенівської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора