A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Спортивні змагання серед об’єднаних територіальних громад на «Кращу спортивну громаду Полтавщина 2017»

Дата: 23.06.2017 10:22
Кількість переглядів: 833

Фото без опису17 червня 2017 року в с-щі Решетилівка відбулися перші обласні поєдинки ВФСТ «Колос» серед об'єднаних територіальних громад на «Кращу спортивну громаду Полтавщини 2017 року».

Спортивні змагання були засновані цьогоріч з метою посилення популяризації фізичної культури та спорту на селі; залучення широких верств сільського населення до регулярних занять в оздоровчих групах і спортивних секціях; пропаганди здорового способу життя у сільській місцевості.

На чемпіонаті були присутні почесні гості: начальник управління у справах сім`ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександр Буцький, голова Решетилівської ОТГ Володимир Кузьменко, голова Решетилівської РДА Роман Перепелиця, голова Решетилівської райради Віктор Бережний, голова Полтавської обласної організації ФСТ “Колос” Анатолій Головань.

Вітаючи учасників, тренерів та всіх присутніх на спортивному дійстві, Олександр Буцький зазначив, що ці змагання є надзвичайно важливими для ОТГ.

Одразу ж після цього у поєдинку зійшлися перші команди, які розпочали кількагодинний марафон запеклої боротьби за першість.

Із 18 існуючих громад, участь в спартакіаді зголосилися взяти 15 колективів, а це – більше 300 спортсменів. Нашу збірну очолювала селищний голова Семенівської ОТГ Людмила Милашевич, голова районної організації ВФСТ «Колос» Олександр Пугачов, офіційні представники селищної ради – спортивний інструктор Микола Заяць, Микола Забара та Микола Силенко.

Команди змагалися у 5 дисциплінах: гирьовий спорт, волейбол або міні-футбол (на вибір), настільний теніс, перетягування канату і настільний теніс.

Упродовж кількох годин наші спортсмени демонстрували високий рівень підготовки, вправність, майстерність, злагодженість дій і непереборний командний дух. У підсумку наша команда виборола такі місця в окремих видах спорту:

- шашки – ІІ місце в особистому заліку (Анатолій Назаренко), ІІІ загальнокомандне місце (Анатолій Назаренко, Алла Оніпко);

- футбол – І місце (Сергій Шинкарецький, Андрій Дем'яненко, Дмитро Молдавець, Микола Неліпа, Ігор Мазур, Максим Безсонов, Василь Шелест, Павло Бабешко);

- гирьовий спорт – IV місце в особистому заліку (Павло Кашкарьов);

- перетягування канату – IV загальнокомандне місце (Анатолій Лисенко, Євген Баган, Олександр Кузуб, Сергій Тіщенко, Віталій Ткаченко, Юрій Святний);

- настільний теніс – ІІІ місце в особистому заліку (Микола Заяць), IV загальнокомандне місце (Тетяна Йопа, Микола Заяць).

У загальнокомандному комплексному заліку серед 15 об»єднаних територіальних громад команда Семенівської ОТГ виборола почесне ІІ місце. Призери змагань визначалися за найкращою (найменшою) сумою місць, які обиралися з чотирьох видів спорту. Варто зазначити, що наш колектив був за крок від першого місця, так як різниця у кількості очок з командою -переможцем (нею стала Омельницька ОТГ) складала всього один бал. Однак це зовсім не засмутило семенівців, а навпаки – додало ще більше впевненості й ентузіазму перемогти в наступному році.

Форма нашої команди справила неабияке враження на всіх присутніх, за що варто подякувати виконавчому комітету селищної ради. До того ж, наш дружній колектив вирізнявся серед інших п'ятнадцяти не тільки яскравим одягом, але й згуртованістю, сильним командним духом і справжнім спортивним запалом.

Поїздка відбулася за сприяння селищного голови ОТГ Людмили Милашевич, Веселоподільського сільського голови Інни Календарь, начальника відділу культури та архіву Семенівської РДА Ірини Удовиченко, приватного підприємця Анатолія Мостового. 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Фото та матеріал - Голос Громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора