A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семінар завідувачів  закладів дошкільної освіти Семенівського району

Дата: 02.12.2017 11:47
Кількість переглядів: 823

Фото без опису1 грудня на базі Семенівського дошкільного навчального закладу “Малятко” проведено семінар завідувачів  закладів дошкільної освіти Семенівського району. Тема семінару: “Упровадження інноваційних форм роботи у сучасному закладі дошкільної освіти.

До участі у семінарі, підготовленого спільно районним методичним кабінетом (методист РМК  Змага Г.С.) та колективом ДНЗ “Малятко” (завідувач Орел С.М.), були запрошені завідувачі дошкільними закладами району, заступник селищного голови з соціальних та гуманітарних питань Оніпко А.М., спеціаліст відділу освіти, сім”ї, молоді та спорту виконавчого комітету Семенівської селищної ради Гаркава Л.А.

Учасники семінару ознайомились з інноваційними методами роботи, які були представлені вихователями (Смик А.І., Рудич Л.В., Гавриленко А.К.) та вихованцями ДНЗ “Малятко”, переглянули концерт та виставку робіт батьків та дітей.

Світлана Миколаївна Орел провела екскурсію по закладу, розповіла про досягнення, поділилася планами на майбутнє.

До речі, на наступний рік Семенівською селищною радою планується виділити кошти на придбання сучасних триярусних ліжок на суму 68.7 тис. грн., дитячих столів на суму 16,0 тис. грн., дитячих стільців на суму 13,6 тис. грн., комплектів постільної білизни  на суму 10,0 тис.  грн. На поточний ремонт планується використати кошти в сумі 200,0 тис. грн. Як і раніше значна увага приділятиметься харчуванню та оздоровленню дітей.

Учасники семінару поділилися досвідом, обмінялися думками, отримали заряд позитиву.

         Нехай в Новому році щастить вихователям і вихованцям. Нехай всі родини будуть щасливими. Нехай збудуться найзаповітніші мрії.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора