A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Святкування Дня захисту дітей в селищі Семенівка

Дата: 01.06.2016 16:40
Кількість переглядів: 648

День захисту дітей!

 

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Вже доброю традицією стало напередодні Дня захисту дітей вітати малечу з цим святом, тому 1 червня в селищі Семенівка на спортивному майданчику Семенівського НВК №1 ім.М.М.Хорунжого відбулося святкування Дня захисту дітей. 

Із святом присутніх вітали селищний голова Людмила Милашевич, перший заступник голови райдержадміністрації Микола Недюха, заступник голови районної ради Володимир Сербин, благословив Благочинний Семенівського району, настоятель Всіхсвятського храму архімандрит Олексій.

Понад 300 дітлахів селища взяли участь у роботі ігрових станцій, у танцювальному флешмобі, у конкурсах та розвагах, переглянули святковий концерт, мали можливість придбати сувеніри, кульки, солодку вату. Кожен, хто прийшов на свято, обирав справу до смаку: взяти участь у спортивних змаганнях, намалювати свої мрії у конкурсі малюнку на асфальті, чи проявити свою творчість у музиці, танцях чи співах. Діти у цей святковий день, крім безкоштовного морозива, призів за участь у конкурсах, отримали хороший настрій, нових друзів та незабутні враження. Свято вдалося завдяки Семенівському районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; відділу освіти, молоді та спорту РДА, будинку дитячої та юнацької творчості, дитячої спортивної школи, відділу культури, туризму та архіву РДА, окремим депутатам районної та селищної ради.

  

        

        

        

        

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора