A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зустріч начальника Семенівського відділення поліції з органами місцевого самоврядування

Дата: 19.06.2017 15:36
Кількість переглядів: 654

Фото без описуНачальник Семенівського відділення поліції, підполковник Ігор Гурин провів зустріч з органами місцевого самоврядування
16 червня 2017 року у малому залі Семенівської районної ради очільник Семенівської поліції Ігор Гурин провів зустріч з головами районної держадміністрації, районної, селищної та сільських рад. 

Під час зустрічі він довів присутнім стан оперативної обстановки на території району, подякував за співпрацю та фінансову підтримку у встановленні в районі системи відеоспостереження. 
Головний поліцейський звернув увагу на те, що метою зустрічі було не лише звіт про діяльність поліції, але й подія, яка трапилася 12 червня 2017 року, коли у річці Сула, між с. Гаївка Семенівського району та с. Чутівка Оржицького району рибалками було виявлено господарську сумку у якій знаходилося тіло невідомої жінки віком 35-45 років. З цього приводу начальник відділення поліції розповів що зроблено поліцією та звернувся з проханням допомогти встановити особу невпізнаного трупу. 
Сільські голови, присутні на зустрічі, наголосили, що в їх населених пунктах посилилася робота дільничних, вони ефективно співпрацюють з місцевим активом, а також постійно проводять профілактичну роботу.

Крім цього, заступник селищного голови Сергій Полупан порушив питання потреби спільного з громадським формуванням патрулювання території селища та зазначив, що саме члени громадського формування неодноразово надавали допомогу дільничним під час проведення масових заходів у селищі.
На завершення зустрічі Ігор Вячеславович зазначив, що всі пропозиції сільських голів щодо покращення роботи поліції будуть враховані. Також він запросив присутніх до співпраці з дільничними, а за потреби закликав звертатися до нього особисто та запевнив, що на всі без виключення звернення поліція відповідно відреагує.

Фото без опису  Фото без опису

Фото та джерелоСеменівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора