A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Урочисте привітання працівників культури

Дата: 10.11.2016 17:53
Кількість переглядів: 930

Фото без опису 8 листопада 2016 року в селищі Семенівка у районному будинку культури відбулося урочисте привітання працівників культури.

Привітали з професійним святом працівників культури начальник відділу культури, туризму та архіву Ірина Удовиченко, Семенівський селищний голова Людмила Милашевич, голова райдержадміністрації Віктор Федоренко, заступник голови районної ради Володимир Сербин.

Звертаючись до присутніх з вітальним словом керівництво району зазначили, що культура, духовність, мистецтво відіграють важливу роль в житті нашого району та країни в цілому.

 

Також працівникам культури та аматорам народного мистецтва були вручені Почесні грамоти. Грамотами відзначали і народні колективи: "Журавка" (керівник Галина Донець), "Криниця" (Керівник Лідія Деркач) "Подоляни" (керівник Валентина Денисенко), колектив бухгалтерії відділу культури, туризму та архіву, колектив Оболонянської сільської бібліотеки, колектив РБК також отримали грамоти.

Свято супроводжувалося виступом талановитих працівників культури гурту "Резонанс"

Фото без опису  

     Начальник відділу культури Ірина Удовиченко подякувала колегам за невтомну працю, за творчість та ентузіазм, за мудрість та натхнення у такій важливій для суспільства справі, як культурне навчання та виховання, своєю наполегливою творчою працею, високим професіоналізмом працівники культури звеличують рідний край, примножують його успіхи і досягнення, вселяють надію на краще.

 

 


Фото без опису

     

У своєму виступі Людмила Павлівна Милашевич щиро подякувала працівникам культури за їхню працю, сумління, щирість у роботі, та самовідданий внесок у справі збереження національної культурної спадщини та розвиток народної творчості.

 

 

 

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Відео Анатолія Махна

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора