Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чотирнадцять ОТГ Полтавщини отримали в комунальну власність землі, в тому числі й ті, що знаходяться за межами населених пунктів

Дата: 07.06.2018 08:18
Кількість переглядів: 1134

Фото без описуСьогодні у Полтавській ОДА відбулась передача земель у власність 14 ОТГ за участі голови Полтавської ОДА Валерія Головка, начальника Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Вадима Чувпила та представників ОТГ.

Вадим Чувпило підписав документи про передачу земель з 14 представниками ОТГ. Рокитнянська, Білоцерківська, Глобинська, Ланівська, Піщанська, Новознам’янська, Недогарківська, Великосорочинська, Драбинівська, Щербанівська Решетилівська, Семенівська, Скороходівська та Шишацька ОТГ отримали у комунальну власність землі, в тому числі, й ті що знаходяться поза межами населених пунктів.

“Сьогодні наша громада отримала 105 земельних ділянок загальною площею більше 2 тисяч гектарів. Більшість цієї землі перебуває в оренді, але є й вільні, які ми можемо використати для розвитку громади. У громаді плануємо розвивати зелений туризм”, – розповів Білоцерківський сільський голова Білоцерківської сільської ради Іван Лещенко.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалом: "ОКІА "Новини Полтавщини"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора