A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чоловіка який втік з Миргородського суду затримано

Дата: 03.07.2018 10:49
Кількість переглядів: 962

Минулої ночі правоохоронці Полтавщини спільно з київськими колегами затримали Віталія Суржана, злочинця, що втік із зали суду в Миргороді.

Про це повідомив Андрій Замахін, начальник ГУ НП Полтавщини на своїй сторінці у соціальній мережі:

– П’ять днів і ночей наполегливої роботи поліції Полтавщини дали позитивний результат. Сьогодні вночі оперативниками карного розшуку Полтавщини, разом із колегами з Києва, працівниками СБУ та прокуратури, із залученням спецпідрозділу КОРД, втікач Суржан затриманий та доставлений до спецустанови.

Крім того, головний полісмен області вибачився перед полтавцями через незручності, які виникли в ході реалізації плану перехоплення. Йдеться про перевірки транспортних засобів на виїздах з міста. 

Нагадаємо, 27 червня, 40-річний Суржан Віталій Олександрович, засуджений за вчинення злочинів, передбачених ст. 257 (бандитизм), 187 (розбій), 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України, погрожуючи зброєю, втік із зали Миргородського районного суду.

Через два дні поліція Полтавщини, спільно із працівниками СБУ та прокуратури затримали трьох осіб, які допомагали злочинцю Суржану втекти.

Серед затриманих: водій, який перебував за кермом заздалегідь приготовленого авто, жінка, яка передала зброю втікачеві та конвойний, який під час судової перерви зняв наручники з обвинувачуваного Суржана. Усім трьом апеляційним судом Полтавської області оголошено підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді 60 діб тримання під вартою.

За матеріалом "kolo.news"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора