A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги

Дата: 09.07.2018 08:52
Кількість переглядів: 785

Фото без описуРеалізація проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

06 липня 2018 року в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та на виконання графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги, на базі Семенівської селищної ради об’єднаної територіальної громади, заступником начальника Семенівського бюро правової допомоги Вареник Оленою разом з начальником Семенівського районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Полтавській області Литвиненко Інною, державним реєстратором Поповою Ольгою, представником Семенівського відділу поліції Сьокало Тарасом організовано зустріч з представниками органів місцевого самоврядування, громадських організацій та аграрного бізнесу з метою обговорення питань захисту майнових прав землекористувачів.

Так, під час заходу начальник Семенівського районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Полтавській області Литвиненко Інна повідомила присутніх про результати роботи антирейдерського штабу, шляхи попередження можливих рейдерських захоплень землі, механізм дій в разі виникнення такої ситуації та основні аспекти діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації.   

Очільниця Семенівського бюро правової допомоги Олена Вареник надала присутнім інформаційно-методичні матеріали розроблені в рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО», а також наголосила про можливість отримання безоплатної правової допомоги у відділі «Семенівське бюро правової допомоги» яке знаходиться за адресою: смт. Семенівка, вул. Незалежності, 34.

Після заходу присутні мали змогу поставити питання, що їх цікавили по висвітленій темі.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора