A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семенівський районний суд Полтавської припинив здійснювати розгляд справ та матеріалів, що надійшли до суду

Дата: 08.08.2018 09:01
Кількість переглядів: 1317

Фото без описуСеменівський районний суд Полтавської області з 26 липня 2018 року припинив здійснювати розгляд справ та матеріалів, що надійшли до суду в зв’язку із закінченням п'ятирічного строку повноважень для здійснення правосуддя єдиного діючого судді – Харченка В.Ф. Нагадаємо, що за штатним розписом у районному суді три посади суддів,  дві з яких є вакантними.

Колектив Семенівського районного суду Полтавської області з розумінням ставиться до учасників справ, чиї позовні заяви, заяви, клопотання, скарги, подання, тощо не можуть бути розглянуті із незалежних від суду причин і повідомляє, що канцелярія районного суду продовжує здійснювати прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів. Однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду є не можливим у зв'язку з відсутністю суддів.

За вище викладених обставин кримінальні провадження, клопотання слідчих органів, справи про адміністративні правопорушення та інші матеріали згідно чинного законодавства направляються до Апеляційного суду Полтавської області для вирішення питання їх розгляду в  інших судах  області, а цивільні, адміністративні  справи зберігаються у канцелярії суду до призначення суддів або вирішення питання відрядження суддів з іншого суду.

За інформацією Семенівського районного суду Полтавської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора