A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Фермери Полтавщини зможуть отримати кредити на пільгових умовах.

Дата: 09.08.2018 16:37
Кількість переглядів: 558

Фото без описуСьогодні пройшло засідання робочої групи по внесенню змін до обласної програми підтримки аграрного сектору. До 2020 року за пріоритетними напрямками відкриють програму кредитування малих фермерських господарств.
Засідання відбулось за участі директора Департаменту агропромислового розвитку Сергія Фролова та працівників Департаменту.

Кредитування малих фермерських господарств — новий напрямок. До цього це питання підіймали на координаційній раді у голови ПОДА Валерія Головка. Також під час форуму у Семенівці. Там підтримали кредитування пасічників.

— Сама ідея не нова. Вона є у Львівській області. Ми теж її опрацювали, — говорить Сергій Фролов.
Кожного разу на сесію виносять зміни. Департамент агропромислового розвитку вносить правки до програм з урахування побажань районів. Зараз від них багато пропозицій. Наприклад, по підтримці пасічників та кооперативів.

— Вирішили розглянути новий розділ. Це мікро-кредитування різних проектів, які подаватимуться підприємцями та малими фермерськими господарствами, — розповідає Роман Товстий.

Новий напрямок можна порівняти з роботою фонду підтримки фермерського господарства. Це кредитування з обласного бюджету на поворотній основі.

За матеріалом "Полтавська обласна державна адміністрація"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора