A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ МИРУ У СЕМЕНІВСЬКОМУ НВК № 2

Дата: 21.09.2018 19:47
Кількість переглядів: 701

Мир на землі — це затишок і тиша,
Це сміх дитячий і душі політ,
Коли поет чарівні вірші пише
Про незвичайний, дивовижний світ.


Щороку 21 вересня за ініціативою ООН у всьому світі відзначають Міжнародний день миру, який був заснований у 1981 році. Починаючи з 1982 року цей День -  є днем  глобального припинення вогню і відмови від насильства. Сьогодні кожний громадянин України виборює мир та спокій для нашої рідної землі. І це в особливий спосіб роблять діти, виборюючи мир – творчістю! Адже, творчість – це єдина зброя, яка в них є. Наша школа долучилась до Всеукраїнської освітньої кампанії «Голуб миру» під гаслом «Право на мир – 70-та  річниця Загальної декларації прав людини».
Учасники художньої студії (керівник Романенко Ж.О.) намалювали  колективний малюнок на асфальті «Голуб миру». Учні 11-А класу Сіньковський Вадим та Кузьменко Анастасія під керівництвом педагога-організатора Балики А.В. підготували і провели чудову  радіопередачу на тему : « Ми -за мир !». Учні 1-4 класів долучилися до акції «Долонька миру».  Діти  мали змогу виготовити долоньки, написати побажання миру, добра та щастя та прикріпили їх на Плакат емоцій. Діти 1-5 класів взяли участь у конкурсі  малюнків, присвячених Дню миру. 
Існує думка про те, що якщо багато людей чогось прагнуть, про щось постійно думають, мріють, то думки можуть матеріалізуватися. Тому сьогодні, ми  як ніколи, прагнемо миру і всі наші слова будуть про мир, мирне життя. 
Нам потрібне мирне небо, 
Синє-синє, світле-світле, 
Миру нам сьогодні треба!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора