A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День учителя в Семенівському НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого

Дата: 05.10.2018 13:47
Кількість переглядів: 422

Фото без описуСьогодні, 05 жовтня, шкільна родина Семенівського НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого відзначила Всесвітній день учителя та День працівника освіти, який відзначають в Україні щорічно, 07 жовтня.

На це свято були запрошені вчителі, ветерани освітянської ниви, які віддали свої серця навчальному закладу. Привітати педагогів завітали селищний голова Л. Милашевич, заступник селищного голови з соціальних та гуманітарних питань А. Оніпко та спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Л. Гаркава.

З вітальними словами до своїх колег звернулися директор навчально- виховного комплексу Василь Петрович Голодний та селищний голова Семенівської селищної ради Людмила Павлівна Милашевич, які побажали їм щастя, здоров’я, благополуччя та наснаги в їхній нелегкій, але так потрібній щоденній роботі.

Для своїх викладачів учні школи підготували святковий концерт.

Від виконавчого комітету Семенівської селищної ради учителям були вручені квіти та солодощі, а від депутата Полтавської обласної ради В. Куцовола для пенсіонерів освітньої галузі були передані квитки на концерт композитора Ніколо Петраша.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора