A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Інноваційні технології на уроках інформатики

Дата: 26.11.2018 11:02
Кількість переглядів: 412

Фото без описуПошук нових ефективних форм і методів навчання – одне з головних завдань учителів Семенівського НВК №2. Спільні уроки інформатики разом з іншими школами області вже стали практикою в нашому навчальному закладі. Про такий урок ми вже згадували в попередніх публікаціях.

23 листопада 2018 року учителі інформатики Семенівського НВК №2 Юрій Анатолійович Кузуб та Кобеляцького ліцею № 2 імені Олеся Гончара – Сергій Миколайович Телятник завдяки комунікаційним технологіям мережі Інтернет провели спільний урок на тему «Створення сайту «Віртуальна екскурсія по школі».

Учні 11-А класу могли спілкуватися із ровесниками з Кобеляк, змагалися у створенні сайтів за допомогою інструментів google services демонстрували свої здобутки, не зважаючи на те, що уроки проводилися в різних районах Полтавщини. Використання хмарних сервісів дало можливість обмінюватися інформацією та спільно використовувати ресурси.

Перед початком уроку колег-директорів з Кобеляцького району, які спостерігали за уроком, привітала директор навчального закладу Любов Михайлівна Шудря.

Старшокласники мали можливість підвищити рівень самоосвітніх навичок і вмінь, аналізу та структурування отриманої інформації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора