Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Районне свято Миколая

Дата: 19.12.2018 17:55
Кількість переглядів: 472

Фото без описуСьогодні, 19 грудня, в приміщенні Семенівського будинку дитячої та юнацької творчості  для дітей соціально-незахищених верств населення пройшов районний захід з нагоди святкування Дня Святого Миколая.

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з вісімнадцятого на дев’ятнадцяте грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити дітлахів за їх добрі вчинки.

Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на прихід Чудотворця. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

Цього святкового дня для присутніх виступали діти- вихованці Семенівського БДЮТ та Семенівської ДМШ. Юні артисти грали ролі: батьків та дітей, Святого Миколая, чорта та янголят- вірних супутників Святого. Вихованці виконували пісні та хореографічні композиції, дарували всім присутнім декламували вірші, грали імпровізовані сценки. . Святковий концерт був підготовлений працівниками будинку дитячої та юнацької творчості.

На районний захід завітали гості: депутат Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, перший заступник голови Семенівської РДА Микола Недюха, заступник голови Семенівської районної ради Володимир Сербин, селищний голова Семенівської селищної ради Людмила Милашевич, начальник відділу освіти, молоді та спорту Семенівської РДА Людмила Лопата та начальник відділу освіти, сімї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Наталія Петухова. Людмила Павлівна від імені всіх гостей привітала діток зі святом, побажала здоров’я, щастя, благополуччя в родинах, успіхів у навчанні, достатку й миру нашій країні. 

По закінченню святкового дійства Святий Миколай роздав дітлахам солодкі подарунки,які були придбані за рахунок коштів відділу освіти, молоді та спорту Семенівської РДА та відділу освіти, сімї, молоді та спорту Семенівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора