A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

"Рукавичка" та "Танці на степ платформах" у Семенівському КЗДО "Малятко"

Дата: 30.01.2019 09:16
Кількість переглядів: 483

Фото без опису29 січня, в Семенівському комунальному закладі дошкільної освіти «Малятко» Семенівської селищної ради пройшло гучно та весело.

Дітлахами  групи Світлячки було проведено  драматизацію Української народної казки “Рукавичка”. Театрально- ігрова діяльність спонукає малят шукати відображення казкових подій у поведінці людей, ненав’язливо підводить дитину до самостійних висновків, формує вміння відрізняти добро та зло, бажання робити добрі вчинки та справи.

В підготовці до драматизації брала участь вся група. Діти виконували ролі казкових персонажів, готувала реквізит та виступили в ролі глядачів.

Також цього дня вихованці старшої групи  Сонечко, які навчаються за програмою  План Впевнений старт розробленим  для Нової Української Школи створили карту- план Сонячна Семенівка. Кожна дитина була задіяна в роботі, діти самі створювали будівлі, робили підписи умовних позначень, наносили імпровізовану дорожню розмітку…

По завершенню розробки карти для дітлахів було організовано танцювальну хвилинку під назвою Танцюємо  на степ платформах”, котру провели вихователь Іващенко Тетяна Володимирівна та музичний керівник  Лавріненко Галина Миколаївна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора