A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

“Воїни миру, Янголи добра”

Дата: 12.02.2019 16:58
Кількість переглядів: 674

Фото без описуВони співали Ще не вмерла… і вмирали …

Земля тремтіла, під ногами ж твердь…

Їм янголи обличчя прикривали…

 Вони під вибухи гранат ішли на смерть…

 

Сьогодні, 12 лютого, у Семенівському НВК № 1 імені М. М. Хорунжого Семенівської селищної ради відбувся захід “Воїни миру, Янголи добра”, присвячений вшануванню пам’яті двох випускників школи – Володимира Шульги та Романа Кандула, які полягли в зоні АТО, захищаючи цілісність і незалежність нашої держави, вшануванню тих хто захищав та захищає рідну Україну.

На заході були присутні батьки та рідні, учасники ООС (АТО)- земляки Юрій Бахмут та Володимир Шевченко 72 ОМБ імені Чорних Запорожців, Валерій Новохацький 95 окрема Аеромобільна бригада, Сергій Шевченко 28 ОМБ, Артем Голодний 19 ОМБ, заступник селищного голови з соціальних та гуманітарних питань Алла Оніпко, начальник відділу освіти, сімї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Наталія Петухова, виконуюча обов’язки старости Веселоподільського старостинського округу Інна Календарь, військовий комісар Семенівського РВК Ігор Співак, волонтери, зокрема заслужений працівник культури України Валентина Шемчук, вчителі шкіл селища, однокласники героїв та представники громадськості.
Присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання та запалили свічки пам
яті. Виступаючі згадали про життєвий та військовий шлях Володимира та Романа, висловили безмежну вдячність за героїзм та любов до Батьківщини. Однокласниця Романа Кандула Наталія Кравченко- Гулак розповіла присутнім, якою доброю та чуйною людиною був Роман за життя. Подвиг Володимира та Романа назавжди залишиться в пам’яті учнів, вчителів та майбутніх поколінь шкільної родини та нашої громади..

Також ведучі заходу згадали про хлопців, випускників навчального закладу котрі зараз обороняють наші східні рубежі- Юрій Заложчик, Костянтин Пасічник та Владислав Дрингаль.

Учні молодших класів школи подарували присутнім учасникам ООС обереги- янголи, які є символами віри, чистоти й добра, щоб ті оберігали їх від злих замислів, недобрих людей та заздрості.

Ведучими пам’ятного заходу були заступники директора Семенівського навчального комплексу № 1 імені М. М. Хорунжого з виховної роботи Яна Крутько та з навчально- виховної роботи Алла Федоренко.

По закінченні поминального заходу учні, рідні, знайомі та брати по зброї  поклали квіти до меморіальної дошки героїв. Протоієрей Олександр Горай, настоятель Свято- Михайлівської Парафії, обласний благочинний Православної Церкви України відправив поминальну молебень за душі українських воїнів, які в тяжкий для країни час стали на захист її кордонів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора