A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

До Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 15.03.2019 14:46
Кількість переглядів: 457

Фото без описуСьогодні, 15 березня в сесійній залі Семенівської селищної ради відбулися урочисті заходи до Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

     Працівників комунальної сфери громади привітав заступник селищного голови з питань роботи виконавчих органів Сергій Полупан. Також із професійним святом привітали своїх колег керівники комунальних підприємств селища – Олена Качан, начальник Семенівського КП «Благоустрій», Валерій Колотуха, начальник Семенівського КП «Комунпобутсервіс» та Любов Вакула, директор комунальної установи «Будинок захищеної старості».    

За сумлінну працю, професійний підхід до виконання  посадових обов’язків, особистий внесок у розв’язання  виробничих завдань,  направлених на вирішення проблем жителів селища та громади й з нагоди професійного свята директор комунальної установи та керівники комунальних підприємств вручили працівникам житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення грамоти, цінні подарунки, листівки  та квіти.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора