A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Свято «Благословення громади»

Дата: 26.06.2019 16:17
Кількість переглядів: 515

25 червня 2019 року у Семенівській селищній громаді відбулося свято «Благословення громади» для випускників із чотирьох закладів загальної середньої освіти Семенівського НВК №1 ім.М.М.Хорунжого, Семенівського НВК №2, Веселоподільської  та Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Присутніх вітали селищний голова Милашевич Людмила Павлівна, (яка, до речі, є ініціатором і натхненником цього дійства), депутат обласної ради Куцовол Володимир Миколайович та благочинний Семенівського району, настоятель Семенівської Всіхсвятської церкви архімандрит отець Олексій. Гості  привітали  із закінченням школи випускників і благословили їх на щасливу самостійну життєву дорогу.

         Ведучими на святі були методист методичного кабінету Киба Тетяна Петрівна й інженер  відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Дем’яненко Андрій Ігорович.

         Участь в організації та проведенні свята взяли працівники методичного кабінету (завідувач Шестопал О.В.) та відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту (начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Петухова Н.М).Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора