A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Засоби навчання та обладнання для кабінетів НВК

Дата: 14.11.2019 10:18
Кількість переглядів: 490

Оснащення опорного закладу "Семенівський навчально-виховний комплекс №1 імені М.М.Хорунжого Семенівської селищної ради Полтавської області" засобами навчання та обладнанням для кабінетів природничо-математичних предметів було придбано централізовано комунальною установою "Центр фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів" Полтавської обласної ради. Семенівський селищний голова Людмила Милашевич, начальник відділу освіти, сім*ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Наталія Петухова відвідали НВК №1 та разом з директором Василем Голодним, вчителем фізики Світланою Гаврись протестували особисто згадані засоби навчання та обладнання для кабінетів.
Загальна вартість кабінетів становить 2882360,00 грн. з них: кошти в сумі 302575,00 грн. виділено Семенівською селищною радою з подальшою їх передачею у вигляді міжбюджетного трансферту до обласного бюджету, решта коштів виділені розпорядженням голови облдержадміністрації від 21 травня 2019 року №365 "Про затвердження переліку закладів, на які спрямовуються у 2019 році залишок коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що утворилися в обласному бюджеті на початок бюджетного періоду", згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1012-р "Про розподіл резерву коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2018 році".
Постачальник засобів навчання та обладнання -ТОВ "Науково-виробниче підприємство "ЕНГЛЕР".
Можна з впевненістю сказати, що в наш час швидкого розвитку IT-технологій, вказані засоби та обладнання будуть відігравати значну роль в поліпшенні навчання та загального розвитку юних вихованців НВК.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора