A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про встановлення ставок єдиного податку на території Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області на 2019 рік

Дата: 20.06.2018 16:18
Кількість переглядів: 607

СЕМЕНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЕМЕНІВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

тридцять п’ята сесія селищної ради

першого скликання

 

   Р І Ш Е Н Н Я

 

20  червня 2018 року                                                                        смт. Семенівка

 

Про встановлення ставок єдиного податку

на території Семенівської селищної

ради Семенівського району Полтавської

області на 2019 рік

 

На підставі статті 7, 8, 10, 12, 291-300 Податкового кодексу України та керуючись  Законом України «Про засади державної регуляторної  політики у сфері  господарської діяльності», статтею 26, 59, 69 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії, селищна рада,

 

В И Р І Ш И Л А:

1. Встановити на території Семенівської селищної ради на 2019 рік ставки єдиного податку (з розрахунку на календарний місяць) для фізичних осіб-підприємців та суб’єктів господарської діяльності на території Семенівської селищної ради згідно додатку  № 1.

 

2. Ставка єдиного податку для платників єдиного податку першої – третьої групи (фізичні особи – підприємці) у розмірі 15 % встановлюється у випадках передбачених пунктом 293.4 статті 293 Податкового кодексу України.

 

3. База та об’єкт оподаткування, податковий період та інші обов’язкові елементи єдиного податку визначаються згідно із главою 1 розділу XIV Податкового кодексу України.

 

4. Всі питання не врегульовані цим рішенням регулюються відповідно до норм Податкового кодексу України та діючих нормативно-правових актів.

 

5.  Додаток № 1 є  невід’ємною частиною рішення.

 

6. Дане рішення оприлюднити на офіційному сайті Семенівської селищної ради.

 

7. Визнати таким що втратило чинність Рішення 19-ї сесії Семенівської Селищної ради 1-го скликання від 05.07.2017 року «Про затвердження ставок єдиного податку на території Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області на 2018 рік».

 

8.  Рішення набирає чинності з 1 січня 2019 року.

 

9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування бюджету, фінансів та податків (голова – Вакула Л.В.)

 

 

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА                                                Л. П. МИЛАШЕВИЧ

 

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора