A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про встановлення ставок єдиного податку на території Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області на 2020 рік

Дата: 26.06.2019 16:41
Кількість переглядів: 612

СЕМЕНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЕМЕНІВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Сорок сьома (позачергова) сесія селищної ради

першого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

26 червня  2019  року                                                                 смт. Семенівка

 

Про встановлення ставок єдиного

податку на території Семенівської

селищної ради Семенівського району

Полтавської області на 2020 рік

 

На підставі ст. ст. 7, 8, 10, 12, 291-300 Податкового кодексу України та керуючись  Законом України «Про засади державної регуляторної  політики у сфері  господарської діяльності», ст. ст. 26, 59, 69 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії, селищна рада,

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Встановити на території Семенівської селищної ради на 2020 рік ставки єдиного податку (з розрахунку на календарний місяць) для фізичних осіб-підприємців та суб’єктів господарської діяльності на території Семенівської селищної ради згідно додатку № 1.

 

2. Ставка єдиного податку для платників єдиного податку першої – третьої групи (фізичні особи – підприємці) у розмірі 15 % встановлюється у випадках передбачених пунктом 293.4 статті 293 Податкового кодексу України.

 

3. База та об’єкт оподаткування, податковий період та інші обов’язкові елементи єдиного податку визначаються згідно із главою 1 розділу XIV Податкового кодексу України.

 

4. Всі питання не врегульовані цим рішенням регулюються відповідно до норм Податкового кодексу України та діючих нормативно-правових актів.

 

5.  Додаток № 1 є  невід’ємною частиною рішення.

 

6. Дане рішення оприлюднити на офіційному сайті Семенівської селищної ради.

 

7. Визнати таким що втратило чинність рішення 35-ї сесії Семенівської селищної ради від 20.06.2018 року «Про встановлення ставок єдиного податку на території Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області на 2019 рік».

 

8.  Рішення набирає чинності з 1 січня 2020 року.

 

9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування бюджету, фінансів та податків                 (голова – Вакула Л.В.)

 

 

 

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА                                                Л. П. МИЛАШЕВИЧ

 

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора