A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про затвердження Порядку встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Семенівської селищної ради на 2020 рік

Дата: 26.06.2019 16:44
Кількість переглядів: 644

СЕМЕНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЕМЕНІВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Сорок сьома (позачергова) сесія селищної ради

першого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

26 червня  2019  року                                                                      смт. Семенівка

 

Про затвердження Порядку встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Семенівської селищної ради на 2020 рік

 

          Для забезпечення ефективного використання земельного фонду населених пунктів Семенівської селищної ради та врегулювання відносин, пов’язаних з орендою землі, з метою забезпечення соціально-економічного розвитку селищної громади, формування збалансованого бюджету селищної ради,  оперативного вирішення питань  у сфері землекористування, відповідно до  п.288.5 ст. 288 Податкового кодексу України. ст.ст. 142, 143,144 Конституції України, ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 4 Закону України «Про оренду землі», Закон України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  керуючись  п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин, екології, природокористування та охорони навколишнього середовища, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Порядок встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Семенівської селищної ради на 2020 рік                (додаток №1).

 

  1. Затвердити ставки орендної плати за земельні ділянки на території Семенівської селищної ради на 2020 рік  (додаток № 2).

 

  1. Відсоткові процентні ставки орендної плати за земельні ділянки, які не включені в Додаток (№2) до цього рішення визначаються при передачі земельних ділянок в оренду за рішенням сесії Семенівської селищної ради Полтавської області.

 

 

  1. При наданні земельної ділянки в оренду на конкурентних засадах ставки орендної плати не можуть бути меншими ніж визначені у цьому рішенні та можуть перевищувати 12 % від нормативної грошової оцінки землі.

 

  1. Відділу земельних відносин виконавчого комітету Семенівської селищної  ради, в разі розбіжностей ставок орендної плати із діючими договорами оренди землі, протягом трьох місяців з дня набрання чинності вказаного рішення,  повідомити орендарів земельних ділянок про необхідність внесення змін до договорів оренди землі в частині зміни ставки орендної плати. Семенівській селищній раді в особі селищного голови Милашевич Людмили Павлівни укласти додаткові угоди до договорів оренди землі в частині приведення ставок орендної плати у відповідність  з додатком №2.

 

6.    Додаток №1 та №2 є невід’ємною  частиною даного рішення.

 

7.    Рішення набирає чинності з 1 січня 2020 року.

8.   Дане рішення оприлюднити на офіційному сайті Семенівської селищної ради.

         9.  Визнати таким що втратило чинність рішення Семенівської селищної ради тридцять п’ятої  сесії першого скликання від 20 червня 2018 року  «Про затвердження Порядку встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки в межах населених пунктів Семенівської селищної ради на 2019 рік».

 

10.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин, екології, природокористування та охорони навколишнього середовища (В.Синенко).

 

 

 

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА                                                              Л.П. МИЛАШЕВИЧ

 

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора