A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ РІДКИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (ОБ`ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ)

Дата: 03.03.2020 16:50
Кількість переглядів: 417

Згідно з рішенням виконавчого комітету  Семенівської селищної  ради  від 26.02.2020 р. оголошується проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Семенівської селищної ради ( об’єднаної територіальної громади).  Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України "Про житлово-комунальні послуги", Закону України "Про відходи", постанов Кабінету Міністрів України № 1070 від 10.12.2008р. «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів» та № 1173 від 16.11.2011р. «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів».
 

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу.

1.1. Найменування: Виконавчий комітет Семенівської селищної ради Полтавської області.

1.2. Юридична адреса: 38200, Полтавська область, смт. Семенівка, вул. Незалежності, 44 а.

 

2. Підстава для проведення конкурсу.

Рішення виконавчого комітету  Семенівської селищної  ради «Про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території  Семенівської об’єднаної територіальної громади» від 26.02.2020 року.

 

3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення рідких побутових відходів.

38200, Полтавська область, смт. Семенівка, вул. Незалежності, 44 а, приміщення Виконавчого комітету Семенівської селищної ради Полтавської області 06.04.2020 року о 09 год. 30 хв.

Голова конкурсної комісії – Полупан С.М., 38200 Полтавська обл., Семенівський р-н, смт. Семенівка,  вул. Незалежності, 44 а.

 тел. 0992989915


4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу.

- наявність матеріально-технічної бази;

- вартість надання послуг;

- наявність працівників відповідної кваліфікації (водії автотранспортних засобів спеціалізованих автомобілів);

- досвід роботи з надання послуг з вивезення рідких побутових відходів.

 

5. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів.

повинна розташовуватися у межах території об’єднаної громади (населені пункти – смт. Семенівка, с. Карпиха, с. Вереміївка, с. Тарасівка, с. Веселий Поділ, с. Паніванівка, с. Великі Липняги, с. Товсте). Об'єкти, на які вивозитимуться рідкі побутові відходи – (відстійник в смт. Семенівка) – площею 4,14 га.

- середня відстань вивозу рідких побутових відходів до  звалища (відстійник) від межі селища, села –  смт. Семенівка- 5,325 км., с. Карпиха – 2,2 км.,  с. Вереміївка – 6,83 км., с. Тарасівка – 6,57 км., с. Веселий Поділ – 10,52 км.,  с. Паніванівка  - 9,16 км., с. Великі Липняги – 15,9 км., с. Товсте – 13,65 км.

 

6. Характеристика об’єктів утворення відходів за джерелами їх утворення.

 

Кількість житлових будинків, не підключених до централізованої системи каналізації:  одноквартирні житлові будинки410;  багатоквартирні  житлові будинки – 53

Характеристика під’їзних шляхів: більша частина - асфальтоване покриття.

 

7. Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами.

 

Об'єкти, на які вивозитимуться рідкі побутові відходи – (відстійник в смт. Семенівка) – площею 4,14 га.

 

8. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:


- Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою.

- Місце подання конкурсних пропозицій – 38200 Полтавська обл., Семенівський р-н, смт. Семенівка,  вул. Незалежності, 44а.

- Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 16 год. 00 хв. 03.04.2020 року.

- Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

- Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження. Про своє рішення, а також зміну місця, дня та часу розкриття конвертів організатор конкурсу повинен повідомити всіх учасників конкурсу, які подали документи на участь у конкурсі.

- Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.

- Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією у журналі обліку.

- Конкурсна комісія підтверджує надходження конкурсної пропозиції шляхом повідомлення учасника конкурсу про дату і час отримання конкурсної пропозиції та порядковий номер реєстрації пропозиції.

 

9. Способи і місце отримання конкурсної документації:


1) Способи отримання конкурсної документації: особисто або поштою.
2)  Місце отримання конкурсної документації:  
38200 Полтавська обл., Семенівський р-н, смт. Семенівка,  вул. Незалежності, 44а.

 

Виконавчий комітет

Семенівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора