Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вчимося дякувати

Дата: 02.04.2020 09:32
Кількість переглядів: 230

ВЧИМОСЯ ДЯКУВАТИ!
Людина не народжується доброю чи злою, вихованою або ні. Характер формується в процесі спілкування з оточуючими.
Як не прикро, але нерідко ми помічаємо, що багато гуманних рис втрачають свою цінність. Сьогодні, коли все людство опинилось віч - на – віч з реальною загрозою, частіше виявляються наслідки нашого виховання, краще можна роздивитися справжнє обличчя кожного. На щастя, ми вкотре переконуємося, що хороших людей таки більше.
У попередніх публікаціях ми дякували доброчинцям, які роблять конкретні справи, надають реальну допомогу закладам охорони здоров’я регіону. З кожним днем їх стає все більше і більше, і роблять вони це не ради похвали, а за покликом серця. Але всім нам треба ставати людьми, як би прикро це не звучало, буває, що наші вчинки свідчать про те, що ми лише належимо до біологічного виду «гомо сапієнс». Іноді добре слово є кращим лікарем, спонукає нас до дій і, просто, робить яскравішим життя.
Сьогодні, ми зі словами щирої подяки звертаємося до підприємства ПП «Граніт – Агро» (керівник Різник В.П.), яке виділило кошти в сумі 12410,00 грн. для КП «Семенівський центр ПМСД» на придбання необхідних ліків та обладнання. Крім того підприємством зроблено ремонт у приміщенні ФАПу с. Степанівка, а саме підведено водопостачання. Тепер приміщення забезпечене холодною і гарячою проточною водою.
Тож, шановні земляки, давайте подолаємо спільну біду і вийдемо з неї здоровими і морально очищеними. І ще раз закликаємо кожного з вас: «Вчимося дякувати».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора