A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 55-Ї СЕСІЇ СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 17.04.2020 15:28
Кількість переглядів: 663

Фото без описуВідповідно до ст. 46 Закону України "Про  місцеве самоврядування  в  Україні", Семенівська селищна рада доводить до відома жителів громади та депутатів Семенівської селищної ради про проведення 55-ї сесії селищної ради що відбудеться 28 квітня 2020 року о 09:00 год. в приміщенні селищної ради (смт. Семенівка, вул. Незалежності 44а)

Порядок денний

П’ятдесят п’ятої   сесії першого скликання

Семенівської селищної ради

 

  1. Про затвердження звіту селищного голови про діяльність органів місцевого  самоврядування за 2019 рік. Звіт
  2. Про затвердження звіту про виконання Плану соціально-економічного розвитку Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2019 рік. Додатки 1, 2, 3
  3. Про вжиття заходів по запобіганню епізоотії на території Семенівської селищної ради.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок .
  5. Щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення у землі загального користування для створення громадських пасовищ.
  6. Про державну реєстрацію права  комунальної власності на земельну ділянку в смт. Семенівка по  вул. Матросова 115.
  7. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою згідно державного акту на право постійного користування землею.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо поліпшення малопродуктивних земель.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва і передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «Агрофірма «Дніпроагролан».  
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність  громадян .  
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  12. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства. 
  13. Про припинення права користування земельними ділянками для  городництва
  14. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування громадян із земель сільськогосподарського призначення для городництва.
  15. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  сільськогосподарського призначення для створення громадських сіножатей та пасовищ.  
  16. Про припинення з ТОВ «АПО «Цукровик Полтавщини» договору оренди земельної ділянки із земель  житлової та громадської забудови в смт. Семенівка по вул. Ніколаєва, 2.  
  17. Про припинення договорів оренди земельних ділянок із земель сільськогосподарського призначення.   
  18. Про внесення змін до рішення Семенівської селищної ради від 26 червня 2019 року «Про встановлення ставок і пільг при сплаті земельного податку на території Семенівської селищної ради  на 2020 рік».  
  19. Про надання дозволу на  виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі земельних ділянок у власність чи користування громадян.  
  20. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель житлової та громадської забудови у власність громадян. 
  21. Про надання (відмову у наданні) дозволу на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в розмірі земельної частки (паю) члену фермерського господарства «Мальва-Агро».   
  23. Про відмову в наданні дозволу на  розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в розмірі земельної частки (паю) членам фермерського господарства «Мальва-Агро». 
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.  
  25. Про надання  в обмежене платне строкове користування  земельної ділянки (право земельного сервітуту).
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою ТОВ Агрофірма Пузиківська щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо  поділу    земельної  ділянки  комунальної власності
  28. Про надання дозволу СФГ «Дослідне» на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земель

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора