Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День Перемоги

Дата: 08.05.2020 08:15
Кількість переглядів: 296

Шановні жителі громади!

Перемога свята, перемога!

Свято миру, свободи, весни!

Чом тоді мої очі вологі?

Бо не всі повернулись з війни.

Сплять мільйони загиблих в окопах,

Це моєї країни сини.

9 травня-75-ті роковини Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ми з вами – нащадки захисників, які зробили вирішальний внесок у завершення страшних днів війни, але при цьому наша Батьківщина зазнала найбільших людських втрат. Важко сьогодні знайти українську родину, у родоводі та пам’яті якої є особисті втрати від тієї війни. Ми згадуємо всіх тих, перед ким маємо борг за наше власне життя, схиляємо свої голови перед полеглими на полях битви, тих, кого жорстоко закатували у концентраційних нацистських таборах…

Невпинно наближається той день, коли ми не матимемо жодного свідка Другої світової війни, тому закликаю кожного з вас у ці дні віддати шану та вклонитися нашим живим ветеранам.

Звертаюсь до молодого покоління, яке чітко повинно усвідомити правило життя- Хто не шанує минуле-не має майбутнього. Саме вам, молодим, продовжувати традиції дідів, пам`ятати про їх великий подвиг, шанувати їх здобутки.

Цьогоріч, у зв`язку з карантином через поширення коронавірусної хвороби, ми не можемо відзначити пам`ятний День Перемоги гучно і врочисто, як це було завжди, бо саме на такі врочистості заслуговують наші дорогі ветерани. Але кожен у власній домівці з сумом і болем згадає тих,

хто не повернувся з поля бою тієї жахливої війни, тих хто ціною власного життя поборов нацизм та отримав велику Перемогу.

Пам’ятаймо, що перемога над нацизмом далась нам та усьому світові надзвичайно високою ціною!

З Днем Перемоги! Велика шана і повага ветеранам!

Семенівський селищний голова Людмила МилашевичФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора