A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проект рішення сесії Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області «Про встановлення транспортного податку на території Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області на 2021 рік»

Дата: 30.04.2020 12:37
Кількість переглядів: 591

Семенівська селищна рада Семенівського району Полтавської області повідомляє, що виконавчим комітетом  Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області розроблено регуляторний акт — проект рішення Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області «Про встановлення транспортного податку на території Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області на 2021 рік».

          Проект спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та інтересів суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних  прав та інтересів, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

           Проект даного рішення розроблено відповідно до  Конституції України, Податкового кодексу України, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Зауваження та пропозиції надсилати  за адресою: 38200, вул. Незалежності (Леніна), 44 А, смт. Семенівка, Семенівський район, Полтавська область, Виконавчий комітет Семенівської селищної ради.

Зауваження і пропозиції приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції подаються у письмовому вигляді від фізичних осіб за особистим підписом; від юридичних осіб — на фірмових бланках, ( при наявності печатки) завірені печаткою.

 

 

 

Селищний голова            ____________________       Л.П.Милашевич

 

Проект рішення

Аналіз

Додатки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора