A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 56-Ї СЕСІЇ СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 01.07.2020 19:30
Кількість переглядів: 687

Фото без описуВідповідно до ст. 46 Закону України "Про  місцеве самоврядування  в  Україні", Семенівська селищна рада доводить до відома жителів громади та депутатів Семенівської селищної ради про проведення 56-ї сесії селищної ради що відбудеться 10 липня 2020 року о 09:00 год. в приміщенні селищної ради (смт. Семенівка, вул. Незалежності 44а)

 

Порядок денний

П’ятдесят шостої   сесії першого скликання

Семенівської селищної ради

  1. Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період. Додатки
  2. Про внесення змін  до показників бюджету  Семенівської  селищної ради  (об’єднаної територіальної громади) на 2020 рік. додатки
  3. Про внесення змін до «Комплексної програми розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації (події) Семенівської селищної ради  ОТГ на 2018-2020 роки».
  4. Про внесення змін до «Програми індивідуального житлового будівництва «Власний дім» Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2019-2020 роки».
  5. Про внесення змін до «Програми розвитку дорожнього господарства Семенівської селищної ради на 2016-2020 роки ».
  6. Про внесення змін до «Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2019-2020 роки ». Додатки
  7. Про затвердження фінансового звіту за І-й квартал 2020 року  про виконання бюджету Семенівської селищної  об`єднаної територіальної громади. додатки
  8. Про внесення змін до «Плану соціально економічного розвитку Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2020 рік». додаток
  9. Про прийняття у комунальну власність Семенівської об’єднаної територіальної громади об’єктів соціальної сфери.
  10. Про затвердження ставок єдиного податку на території Семенівської селищної  ради Семенівського району Полтавської  області на 2021 рік.
  11. Про встановлення транспортного податку на території Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області на 2021 рік. 
  12. Про встановлення ставок та пільг зі  сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Семенівської селищної ради Семенівського району  Полтавської області на 2021 рік.
  13. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Семенівської селищної ради.
  14. Про затвердження статутів  комунальних навчальних закладів в новій редакції. статути
  15. Про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Семенівської об’єднаної територіальної громади, що  підлягають передачі в оренду на аукціоні.
  16. Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Семенівської об’єднаної територіальної громади, що  підлягають передачі в оренду без проведення аукціону.
  17. Про продовження терміну дії  договору оренди комунального  майна Семенівської об’єднаної  територіальної громади.
  18. Про  внесення змін до штатного розпису Виконавчого комітету Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області.
  19. Про внесення змін та введення в дію штатного розпису  Будинку культури Семенівської  селищної ради  в смт. Семенівка.
  20. Про внесення змін в структуру Відділу освіти, сім'ї молоді та спорту Семенівської селищної ради.
  21. Про встановлення ставок і пільг при сплаті земельного податку на території Семенівської селищної ради  на 2021 рік.
  22. Про затвердження Порядку встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Семенівської селищної ради на 2021рік.
  23. Про надання дозволу ДП «Об`єднання підприємств громадського харчування» на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо  поділу  земельної  ділянки комунальної власності.
  24. Про затвердження робочих проектів землеустрою щодо покращення малопродуктивних природних кормових угідь.
  25. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  26. Про затвердження технічної  документації із землеустрою та передачі земельних ділянок у власність  громадян.
  27. Про надання дозволу на  виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі земельних ділянок у власність  чи користування громадян.
  28. Про надання (відмову у наданні) дозволу на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  29. Про відмову у наданні дозволу на внесення змін до договору оренди землі.
  30. Про внесення змін до договорів оренди земель сільськогосподарського призначення.
  31. Про внесення змін до рішення селищної ради від 05.04.2019 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії».
  32. Про надання дозволу на  виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки  комунальної власності  під приміщенням ФАП.
  33. Про надання дозволу на  виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки  комунальної власності  під приміщенням школи.
  34. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування громадян із земель сільськогосподарського призначення для городництва.
  35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за заповітом.
  36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рішенням суду.
  37. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земель  колективної власності.
  38. Про надання дозволу на передачу  орендованих земельних ділянок в  Суборенду.
  39. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель житлової та громадської забудови у власність громадян.
  40. Про погодження технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної власності та передачу земельних ділянок в оренду.
  41. Про поновлення договорів оренди землі
  42. Про припинення з ТОВ «АПО «Цукровик Полтавщини» договору оренди земельної ділянки із земель промисловості в смт. Семенівка.
  43. Про припинення договору оренди землі сільськогосподарського призначення.
  44. Щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення у землі загального користування.
  45. Щодо відмови у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення у користування на умовах оренди.
  46. Про припинення права користування земельними ділянками для городництва
  47. Про прийняття у комунальну власність Семенівської об’єднаної територіальної  громади мережі  вуличного освітлення в с.Веселий Поділ та затвердження акту прийняття у комунальну власність.
  48. Інше.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора