A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 57-Ї (ПОЗАЧЕРГОВОЇ) СЕСІЇ СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 22.07.2020 11:49
Кількість переглядів: 574

Відповідно до ст. 46 Закону України "Про  місцеве самоврядування  в  Україні", Семенівська селищна рада доводить до відома жителів громади та депутатів Семенівської селищної ради про проведення 57-ї (позачергової) сесії селищної ради що відбудеться 23 липня 2020 року о 09:00 год. в приміщенні селищної ради (смт. Семенівка, вул. Незалежності 44а)

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

П’ятдесят сьомої (позачергової) сесії Семенівської селищної ради

 

  1. Про перейменування комунальної установи «Будинок захищеної старості».
  2. Про внесення змін до штатного розпису Виконавчого комітету Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області.
  3. Про внесення змін до «Плану соціально економічного розвитку Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2020 рік».
  4. Про  затвердження Угоди про співпрацю між Семенівською селищною радою та Управлінням соціального захисту населення Семенівської районної державної адміністрації Полтавської області.
  5. Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської об’єднаної територіальної громади за КП «Комунальник» на праві  господарського відання.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність  громадян.
  7. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  8. Про внесення змін до рішення 55 сесії селищної ради від 28.04.2020 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі земельних ділянок у власність чи користування громадян.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора