A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семенівська селищна рада Семенівського району Полтавської області повідомляє про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку «Проекту детального плану території орієнтовною площею 4, 8 га, що обмежується проїзними частинами вулиці Братів Ш

Дата: 10.09.2020 20:18
Кількість переглядів: 485

  1. Повна назва документа державного планування:

Стратегічна екологічна оцінка проекту детального плану території орієнтовною площею 4, 8 га, що обмежується проїзними частинами вулиці Братів Шестопал та сусідньою земельною ділянкою для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, під господарські будівлі та двори в с. Греблі Семенівського району Полтавської області»

В звіті CEO проведена оцінка впливу на навколишнє середовище розробленого проекту детального плану (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Семенівська селищна рада Семенівського  району Полтавської області.

Юридична адреса: 38200, Полтавська обл., Семенівський р-н, смт Семенівка, вул. Незалежності, буд. 44-А

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:
    1. Дата     подання заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки і оприлюднення її шляхом розміщення на офіційному веб - сайті Семенівської селищної ради  (semenivska-gromada.gov.ua) - 18 червня 2020року.
    2. Дата подання повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту про CEO на офіційному веб - сайті Семенівської селищної ради  (semenivska-gromada.gov.ua)- ­­10 вересня 2020року.
    3. Способи участі громадськості: надання письмових зауважень і пропозицій на адресу: 38200,вулиця Незалежності, 44а, Семенівка, Полтавська область, тел. (05341) 91- 7- 51,  e-mail: semenivka_sr@ukr.net.

3.4.Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань - 13 жовтня 2020 року з 14 години за адресою38200, Полтавська обл., Семенівський р-н, смт Семенівка, вул. Незалежності, буд. 44-А, в приміщені селищної  ради.

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом детального плану, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування - 38200, Полтавська обл., Семенівський р-н, смт Семенівка, вул. Незалежності, буд. 44-А, тел.. (05341) 91- 7- 51,  e-mail: semenivka_sr@ukr.net.

3.5.Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій – Семенівська селищна рада Семенівського  району Полтавської області: 38200, Полтавська обл., Семенівський р-н, смт Семенівка, вул. Незалежності, буд. 44-А, тел (05341) 91- 7- 51,  e-mail: semenivka_sr@ukr.net. Зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.

3.6.Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Офіційні веб - сайти Міністерства екології та природних ресурсів України (menr.gov.ua), Департамент екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації (http://www/eco-poltava.gov.ua).

Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту детального плану території орієнтовною площею 4, 8 га, що обмежується проїзними частинами вулиці Братів Шестопал та сусідньою земельною ділянкою для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, під господарські будівлі та двори в с. Греблі Семенівського району Полтавської області оприлюднено 10 вересня  2020 року на офіційному веб-сайті: semenivska-gromada.gov.ua.

Строк громадського обговорення та консультування становить  30 днів з дня оприлюднення повідомлення.

 

 

 

 

Селищний голова _____________________ Л.П. Милашевич

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора