A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

План заходів щодо складання проєкту місцевого бюджету на 2021  рік

Дата: 15.09.2020 12:21
Кількість переглядів: 1862

СЕМЕНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЕМЕНІВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

 

11  вересня   2020 року                                                                  №141

 

 

Про затвердження плану заходів щодо складання

проєкту місцевого бюджету на 2021  рік

 

 

       Керуючись ст..75, 77  Бюджетного Кодексу,  ст. ст. 28, 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до Наказу Міністерства фінансів України від 31.05.2019 № 228 «Про затвердження методичних рекомендацій щодо підготовки та затвердження  Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу на місцевому рівні», враховуючи лист Міністерства фінансів України  №05110-14-6/25074 від 13.08.2020 року «Про особливості складання проектів місцевих бюджетів на 2021 рік»,    Семенівська селищна рада  

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити план заходів щодо складання проєкту селищного бюджету на 2021 рік, згідно з додатком № 1.
  2. Начальникам відділів  селищної  ради, головним розпорядникам  бюджетних коштів,  іншим виконавцям визначених у плані заходів, забезпечити їх виконання відповідно до встановлених термінів з урахуванням вимог Розпорядження селищного голови Семенівської селищної ради  від 27.09.2019 року №181 «Про  затвердження бюджетного регламенту  Семенівської селищної ради (ОТГ)». 
  3. Головним розпорядникам бюджетних коштів місцевого бюджету при формуванні проєкту бюджету Семенівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік:
    1. Забезпечити  роботу по формуванню проекту мережі, штатів і контингентів на 2021 рік,  в розрізі закладів соціально-культурної сфери  з врахуванням територіальних громад  згідно із затвердженим перспективним планом формування територій громад Полтавської області визначеним розпорядженням Кабінету Міністрів України № 721-р від 12.06.2020р.
    2. Провести оптимізацію потреби у видатках на утримання галузей та фінансування програм,  затверджених селищною радою, шляхом виключення  непріоритетних та неефективних витрат, насамперед тих, що не забезпечують виконання основних функцій і завдань розпорядників коштів, з метою формування бюджетних запитів відповідно до статті  75 Бюджетного кодексу України в межах прогнозних обсягів видатків.
    3. Неухильно дотримуватись вимог частини четвертої статті 77 Бюджетного кодексу України.

 

  1. Начальнику відділу  економічного розвитку та інвестицій  (Мартян З.В.) провести організаційну роботу із виконання плану заходів та спільно із головними розпорядниками бюджетних коштів місцевого бюджету забезпечити своєчасне складання проєкту місцевого бюджету.  
  2. Контроль за виконанням цього рішення  покласти на заступника селищного голови з питань економічного розвитку та інвестицій Палій С.В.

 

 

Селищний голова                                                       Л.П. Милашевич

 

 

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора