Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 60-Ї (ПОЗАЧЕРГОВОЇ) СЕСІЇ СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 17.09.2020 11:09
Кількість переглядів: 430

Фото без описуВідповідно до ст. 46 Закону України "Про  місцеве самоврядування  в  Україні", Семенівська селищна рада доводить до відома жителів громади та депутатів Семенівської селищної ради про проведення 60-ї (позачергової) сесії селищної ради що відбудеться 18 вересня 2020 року о 09:00 год. в приміщенні селищної ради (смт. Семенівка, вул. Незалежності 44а)

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Шістдесятої (позачергової)  сесії Семенівської селищної ради

 

 

  1. Про внесення змін  до показників бюджету  Семенівської  селищної ради  (об’єднаної територіальної громади) на 2020 рік. Додатки
  2. Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період. Додатки
  3. Про внесення змін до «Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2019-2020 роки».   Додатки
  4. Про внесення змін до «Плану соціально економічного розвитку Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2020 рік». Додатки
  5. Про внесення змін до «Комплексної програми розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації (події) Семенівської селищної ради ОТГ на 2018-2020 роки». Додатки
  6. Про внесення змін до «Програми Пільгове зубопротезування декретованої групи населення Семенівської  ОТГ на 2018-2020 роки ».
  7. Про схвалення проекту «Широкий  спектр  послуг ЦНАП Семенівської ОТГ  – кожному жителю громади».
  8. Про затвердження робочого проекту «Будівництво водонапірної вежі в  с. Тарасівка Семенівського району Полтавської області».
  9. Про прийняття у комунальну власність Семенівської об’єднаної територіальної громади комунальної установи «Семенівська дитяча мистецька школа».
  10. Про прийняття у комунальну власність Семенівської об’єднаної територіальної громади комунальної установи «Семенівська центральна районна бібліотека».
  11. Про входження  Семенівської селищної ради до складу засновників комунальної установи «Об’єднаний трудовий архів селищної та сільських рад Семенівського району»   Семенівської районної ради.
  12. Про погодження Положень про відділення Центру надання соціальних послуг Семенівської селищної ради.
  13. Про затвердження та введення в дію штатних розписів бібліотечних закладів Семенівської  селищної ради.
  14. Про затвердження та введення в дію штатних розписів  клубних закладів Семенівської   селищної ради з 01.09. 2020 року.
  15. Про затвердження та введення в дію штатного розпису Центру соціальної підтримки сімей та дітей Семенівської селищної ради з 01 вересня 2020 року.
  16. Про затвердження та введення в дію штатних розписів комунальних  закладів дошкільної освіти  Семенівської селищної ради на 2020 рік.
  17. Про внесення змін до штатного розпису Виконавчого комітету Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області.
  18. Про внесення змін до  штатного розпису Виконавчого комітету Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області.  
  19. Про  надання  частини щорічної  о сновної відпустки та матеріальної допомоги на оздоровлення селищному голові  Семенівської селищної ради Милашевич Л.П.   
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність  громадян .
  21. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  22. Інше.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора