Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Позачергова сесія

Дата: 18.09.2020 11:30
Кількість переглядів: 334

18 вересня 2020 року, відбулась позачергова 60 сесія першого скликання Семенівської селищної ради, яку провела селищний голова Людмила Милашевич. Участь у засіданні сесії взяли 21 депутат, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, громадськість, ЗМІ.

На порядок денний було винесено 21 питання, які попередньо обговорено на засіданні профільних комісій. Прийнято відповідні рішення.

-Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) на 2020 рік.

-Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період.

-Про внесення змін до «Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2019-2020 роки».

-Про внесення змін до «Плану соціально економічного розвитку Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2020 рік».

-Про внесення змін до «Комплексної програми розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації (події) Семенівської селищної ради ОТГ на 2018-2020 роки».

-Про внесення змін до «Програми Пільгове зубопротезування декретованої групи населення Семенівської ОТГ на 2018-2020 роки ».

-Про схвалення проєкту «Широкий спектр послуг ЦНАП Семенівської ОТГ – кожному жителю громади».

-Про затвердження робочого проєкту «Будівництво водонапірної вежі в селі Тарасівка Семенівського району Полтавської області».

-Про прийняття у комунальну власність Семенівської об’єднаної територіальної громади комунальної установи «Семенівська дитяча мистецька школа».

-Про прийняття у комунальну власність Семенівської об’єднаної територіальної громади комунальної установи «Семенівська центральна районна бібліотека».

-Про входження Семенівської селищної ради до складу засновників комунальної установи «Об’єднаний трудовий архів селищної та сільських рад Семенівського району» Семенівської районної ради.

-Про погодження Положень про відділення Центру надання соціальних послуг Семенівської селищної ради.

-Про затвердження та введення в дію штатних розписів бібліотечних закладів Семенівської селищної ради.

-Про затвердження та введення в дію штатних розписів клубних закладів Семенівської селищної ради з 01.09. 2020 року.

-Про затвердження та введення в дію штатного розпису Центру соціальної підтримки сімей та дітей Семенівської селищної ради з 01 вересня 2020 року.

-Про затвердження та введення в дію штатних розписів комунальних закладів дошкільної освіти Семенівської селищної ради на 2020 рік.

-Про внесення змін до штатного розпису Виконавчого комітету Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області.

-Про внесення змін до штатного розпису Виконавчого комітету Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області.

-Про надання частини щорічної основної відпустки та матеріальної допомоги на оздоровлення селищному голові Семенівської селищної ради Милашевич Л.П.

-Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність громадян .

-Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора