A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Позачергова сесія

Дата: 21.10.2020 10:37
Кількість переглядів: 287

21 жовтня 2020 року, відбулась позачергова 62 сесія першого скликання Семенівської селищної ради, яку провела секретар ради Антоніна Бардалим. Участь у засіданні сесії взяли селищний голова Людмила Милашевич, 27 депутатів, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, громадськість, ЗМІ.

На порядок денний було винесено 14 питань, які попередньо обговорено на засіданні профільних комісій. Прийнято відповідні рішення.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Шістдесят другої (позачергової) сесії Семенівської селищної ради

Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Про внесення змін до «Плану соціально економічного розвитку Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2020 рік».

Про внесення змін до «Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2019-2020 роки».

Про затвердження ліквідаційного балансу КП «Благоустрій».

Про затвердження ліквідаційного балансу КП «Комунпобутсервіс».

Про припинення права користування земельними ділянками.

Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність громадян.

Про затвердження технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

Про надання (відмову у наданні) дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі земельних ділянок у власність чи користування громадян.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рішенням суду.

Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель житлової та громадської забудови у власність (користування) громадян.

Про затвердження фінансового звіту за ІІ квартал 2020 року про виконання бюджету Семенівської селищної об`єднаної територіальної громади. Доходи. Видатки.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора